toimituskulut vain 3,90 €

Yritys ja yhteystiedot

Meidän tehtävämme vanhempina on inspiroida ja kannustaa lapsiamme leikkimään. Olemme kuitenkin kokeneet hankalaksi löytää tuotteita, jotka täyttävät korkeat vaatimuksemme, kestävät lapselta toiselle ja saavat lapset innostumaan vielä huomenna, ensi viikolla ja vuoden päästäkin. Geffer Group syntyi ratkaisuksi tähän pulmaan, vanhempien halusta tarjota lapsille jotain uutta ja innovatiivista, sillä meilläkin on lapsia. Monta.

Me haluamme nähdä pieniä hymynaamoja suurissa seikkailuissa, oivaltamisen iloa, vauhdin hurmaa, päättäväisen keskittyneitä ilmeitä ja kuplivaa naurua! Samalla saamme nähdä, kuinka lastemme taidot kehittyvät, heistä tulee motorisesti taitavampia, itsevarmempia ja pitkäjänteisempiä.

Kaikki toimittajamme jakavat saman ideologian, intohimon ja vision siitä, että leikki on lasten työtä ja meidän tulee tarjota heille turvallisimmat, laadukkaimmat ja innostavimmat välineet tähän työhön. Me Gefferillä etsimme näitä tuotteita maailmalta ja tuomme ne suomalaisten lasten ulottuville, se on meidän työtämme ja teemme sen hyvin. Edustamamme tuotteet ovat maailmalla palkittuja ja toimittajat oman alansa eliittiä. Seisomme itse sataprosenttisesti tuotemerkkiemme takana, luotamme täysin toimittajiimme ja tiedämme, että kaikki edustamamme tuotteet läpäisevät tiukimmatkin laatu- ja turvallisuustarkastukset. Se on meille tärkeää niin vanhempina, kuin yrityksemme edustajinakin.

Kerrottakoon vielä sen verran, että toimistomme ja varastomme sijaitsevat Oulussa, edustaja- ja jälleenmyyjäverkostomme kattaessa koko Suomen.

Olethan yhteydessä, jos haluat lisätietoa meistä tai tuotteistamme. Huippuja leikkihetkiä toivottaen,

Geffer Group Oy

Haluatko jälleenmyyjäksi?
Mikäli olet kiinnostunut ryhtymään jälleenmyyjäksi jollekin maahantuomistamme brändeistä, olethan meihin yhteydessä joko sähköpostitse toimisto(at)geffer.fi tai puhelimitse 0400-983 434.

Laitosasiakas?
Verkkokauppamme on rakennettu kuluttaja-asiakkaita varten, mutta voit ilman muuta tehdä tilauksen myös laskutusasiakkaana. Olethan silloin yhteydessä meihin sähköpostitse toimisto(at)geffer.fi tai puhelimitse myyntiimme numeroon 040-7257 655.

Geffer Group Oy
Kasarmintie 13 A, 90130 Oulu.
toimisto(at)geffer.fi
Toimisto: +358 400 983 434
Myynti: +358 40 7257 655