Uusi vuosi ja uusien brändilähettiläiden aika

Uusi vuosi, ja uudet brändilähettiläät haussa Gefferille!

Hyvää Runebergin päivää Porvoosta! Rapsakka helmikuu on pyörähtänyt käyntiin ja kansallisrunoilijamme syntymäpäivän juhlimisen lisäksi juhlimme ja iloitsemme yhteisestä taipaleesta meidän (eli teidän) ihanien asiakkaittemme ja yhteisömme kanssa.

Ensin kiitokset!

Kiitos kuluneesta, oudosta koronavuodesta, sitä oli kuitenkin kiva elää teidän kanssanne.
Kiitos meidän syksyn 2020 ensimmäiset brändilähettiläät Saija, Sara ja Oona - kiitos, että lähditte rohkeasti rakentamaan meidän brändiä kanssamme.
 
Uusi vuosi, ja uudet brändilähettiläät - nyt etsimme uusia ihania ja inspiroivia someaktiiveja ja tulevia vaikuttajia mukaan matkallemme kehittämään, kehittymään ja nauttimaan Gefferin kaupasta ja yhteisöstä, sekä tietysti tuotteistamme.
 
Etsimämme lähettiläs on positiivinen ja rohkea, eikä pelkää laittaa itseään likoon. Lähettiläs on aito ja tuo omaa arkeaan esille meille kaikille. Lähettiläs on kiinnostunut tuoteuutuuksista, kauniista kodista ja kenties sinulle on joku salainen taito tai tieto, jonka haluat jakaa kanssamme.

Lähettiläs edustaa 100 päivää

Tällä kertaa etsimme yhtä lähettilästä aina muutamaksi kuukaudeksi kerrallaan. Koska olemme saaneet jo paljon kiinnostavia hakemuksia, tulemme mahdollisesti valitsemaan yhden sijasta kaksi tai kolme lähettilästä aina kesän korville asti.
Jokaisen lähettilään kausi kestää aina tarkasti sovitun ajan, 2-3 kuukautta ja sisältää tarkasti sovitun määrän postauksia ja julkaisuja. Mitä innokkaampi ja aktiivisempi olet, sen parempi, tietty.
 

Vinkkejä hyvän brändilähettiläshakemuksen tekoon:

- Suhtaudu hakuun, kuten työhön. Hekemuksesta näkee heti, onko se nopeasti räpsäisty kirjoitus vai keskittyneesti tehty kunnon hakemus.

- Näytä hakemuksellasi, että osaat tuottaa sisältöä. Liitä mukaan kuvia, videopostaus tai suunnittele kirjoitus, jonka meille julkaisisit.

- Kerro, miksi juuri sinä olet hyvä lähettiläs. Mieti aidosti, miksi oikeasti olisit hyvä yhteistyökumppani juuri meille.

- Välttämättömiä tietoja hakemuksessasi on omat yhteystietosi, ainakin puhelinnumero, asuinpaikkasi sekä sometilisi linkit (ja linkkaa ne toimimaan).

- Tiedät varmasti paljonko sinulla on seuraajia, millaisia seuraajasi ovat ja mistä sisällöstä he ovat erityisen kiinnostuneita - kerro meille!

- Ole luova ja erotu omalla tyylillä eduksesi. Tyyli on vapaa!
 

Hakemuksia voit laittaa 7.2.2021 asti, toimi siis heti!

Lähetä itsestäsi ja mahdollisesta perheestäsi lyhyt kuvaus osoitteeseen: toimisto@geffer.fi.
Liitä mukaan muutama valokuva itsestäsi ja arjestasi. Linkkaa hakemukseen mukaan sometilisi.
Kerro, millaisen tarinan sinä loisit Gefferin arkeen. Muista myös yhteystiedot!
 
 

Tervetuloa vaikuttamaan!

 
Meidän sivustoon voit tutustua täällä.
Meidän Insta-tiliin täällä.
Ja meidän blogin sisältöön täällä.
 
 
 
 
 
 


Leave a comment