Kevään halutuimmat uutuudet Gefferiltä tilattavissa nyt!

Miten kotia voisi uudistaa pienellä rahalla ja inspiroitua viettämään aikaa neljän seinän sisällä? Ulkona on vielä kylmä, ja kelit pian loskaisia ja märkiä - miten pukeutua? Lue vinkit ja tilaa Gefferin halutuimmat uutuudet!

 

Top 5 tuotteet

Sticky Lemon reput

Loskaa, märkää ja ankeaa? Tilaa Gefferiltä Sticky Lemonin upean herkulliset reput, joiden pinta kestää hyvin märkää ja vettä. Suosituissa repuissa on upeita kevään uutuusvärejä ja mieltä lämmittää tieto siitä, että reput on tehty kierrätetyistä muovipulloista. Tutustu valikoimaan täällä!

 

Aykasa-korit

Näillä herkullisen värisillä koreilla saat kodin kaaoksen hallintaan! Kurkkaa ideoita täältä.

Käyttötarkoituksia on lähes rajattomasti. Erikokoiset korit sopivat esimerkiksi lastenhuoneen tavaroiden säilytykseen, keittiöön ja jääkaappiin, lehtikoriksi, ulos terassille, toimistoon.

Design on saanut vaikutteita ruokateollisuuden ja supermarkettien logistiikkaratkaisuista - tässä viimeisteltynä tyylikkäillä värityksillä joilla korit saa soviteltua yhteneväiseksi kodin muun sisustuksen kanssa. Valmistettu 100% kierrätettävissä olevasta muovista joka on myös täysin elintarvikekäyttöön soveltuvaa pp-muovia. Korin saa pestä tiskikoneessa. Korin saa taiteltua nippuun jolloin se menee 75% pienempään kokoon. 

100% kierrätettävä! Tilaa omasi täältä!

 

Sisustuskuumailmapallot

Yksinoikeudella Suomessa myytävänä upeat sisustuskuumailmapallot, kurkkaa valikoima täällä. Kuumiksilla voit inspiroida työhuonetta, toimistoa, lastenhuonetta tai somistaa vaikka aikuisten makuuhuoneen uuteen uskoon. Suosikkituote!

 

Lou Loto kynttilät

Kevään kauneimmat sisustuselementit on värikkäät Lou Loton kynttilät! 

Suloisen värikkäät käsintehdyt Lou Loto steariinikynttilä löydät täältä!

Hempeät pehmeät sävyt sopivat kauniisti kevätkotiin. Väriä elämään, kiitos!

Kynttilät myydään yksittäin, kpl-hinta 5,50e.

Tutustu herkullisiin uutuuksiin täältä.

Sisustusratkaisuihin täältä.

Ja meidän someen täältä.

 

Hyvää kevättä!

Leave a comment