TOIMITUSKULUT VAIN 3,90 €

Hyvää alkanutta vuotta 2018!

Hei ja hyvää alkanutta vuotta 2018!

Olette ehkä huomanneetkin, että vuosi 2018 on alkanut meidän osaltamme alennusmyyntien merkeissä. Fabelabin uusi SS18-mallisto julkaistiin loppuvuodesta, ja näin ollen myymme loput varastossa olevat AW17-malliston tuotteet, kuten Dreamy-malliston, reilusti alennetuin hinnoin.

bOblesin mallikappaleita olemme myös vihdoin saaneet verkkokauppaamme myyntiin. Mallikappaleiden järkevä ”kierrättäminen" on aiheuttanut meille päänvaivaa vuosien varrella, ja olemmekin – ei niin järkevästi – päätyneet säilömään niitä varastoomme. Vuodenvaihteen inventaariota tehdessämme tajusimme niitä kertyneen toista sataa kappaletta!

Nyt täytyi siis ottaa härkää sarvista ja tarttua toimeen mallikappaleiden saamiseksi muidenkin kuin varastomiestemme iloksi. Urakkaa on todennäköisesti siirretty useaan otteeseen siksi, että kaikki mallikappaleet täytyy käydä yksitellen läpi ja saattaa ne myyntikuntoisiksi. Käytännössä tämä tarkoittaa tuntikausien kylpemistä bObles-eläinten ja juuriharjan kanssa.

Onneksi yrityksemme taustajoukoista löytyy useita innokkaita pieniä ihmisiä, joiden mielestä tunnin läträäminen suihkussa on parasta, mitä iltaisin voi tehdä. Ja nyt siitä maksetaan vielä palkkakin! Viikon ja neljännen mallikappalerullakon jälkeen näiden apureiden suihkutteluinto alkoi kuitenkin laantua, ja he vaativat roimaa palkankorotusta seuraavan rullakollisen urakointiin. Koska pyrimme myymään mallikappaleet erittäin edullisesti uusiin koteihin, joutui yrityksemme koko henkilökunta toimitusjohtajaa myöten pesuhommiin pienten ihmisten lakkoilun seurauksena.

Olkaapa siis hyvät, ihanat asiakkaamme, tarjoamme teille suihkunraikkaita mallikappaleita puoleen hintaan! Ja todennäköisesti ainakin vielä seuraavan parin viikon ajan.

Ihanaa uutta viikkoa toivottaen,
Katja

PS. Mikäli himoitsemasi mallikappale on loppuunmyyty, voit tuotesivulta tilata sähköpostiisi ilmoituksen, mikäli kyseistä mallia/väriä löytyy vielä lisää. 


Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.