Gefferin vinkit siistin kodin saavuttamiseksi

Syksy on todella saapunut, sillä aamulla on pimeää ja iltapäivällä on pimeää. Vettä sataa ja sisällä kotona tulee taas vietettyä enemmän aikaa.

Kaunis, viihtyisä ja siisti koti - miten tämän yhtälön toteuttaa kiireisessä arjessa?

Lue vinkit Gefferin siivoushullulta brändilähettiläältä, sekä arjen realiteettia Gefferin yrittäjien näkökulmasta.

Gefferin kiireisien yrittäjien, Jennan ja Kallen aika menee päivätöissä, yrityksen pyörittämisessä ja kahden aktiivisen pojan arkea pyörittäen.
"Meillä kotona elämisen jäljet näkyvät. Nurkkiin kertyy epämääräisiä röykkiöitä kamaa, joita siirtelen ees taas. Pitäsi varmaan kokeilla konmaritusta", Jenna pohtii.

Päivittäiseen siivousrutiiniin kuuluu oleskelutilojen järjestäminen

"Tykkään että viltit on viikattu ja tyynyt aseteltu ja astiat viety pois olkkarista.  Keittiön saarekkeen myös pyrin pitämään tyhjänä roinasta, jotta  ruoanlaitto on näin kivempi aloittaa."
 
"Meillä on päivät melko kiireisiä ja hektisiä, ja jos tavaroita ei jatkuvasti ole laittamassa omille paikoilleen niin koko kämppä nopeasti räjähtää totaalisesti. Tiskiä ja pyykkiä kertyy runsaasti. Ja nitä pestäänkin lähes päivittäin." 
 

Siivoaminen on enemmän rasite kuin mieluisaa puuhaa

Jenna haaveilee liiallisen roinan ja vaatehuoneiden läpikäymisestä kunnolla.
"Yleensä myös hävitän kausivaatteet johonkin enkä enää löydä niitä kun olisi tarve. Haaveilen myös siivoojan käynnistä vielä loppuvuodelle ennen joulun viettoa."
"Siivous on meidän perheessä enemmänkin kyllä rasite. Tuntuu että sitä saisi jatkuvasti olla tekemässä ja ylläpitämässä. Varmasti auttaisi kyllä jos tavaramäärää saisi vähennettyä."
"Töissä huolehdin siisteydestä 100% jatkuvasti ja jynssään kaikkea koko ajan, niinpä kotona olen rennompi ja annan pölyn kertyä. Kun tulee vieraita teen paniikkisiivouksen ja tungen kaiken kaappeihin." 

Inhokit:

  • ikkunoiden ja peilien pesut
  • pyykinpesu
  • viikkaus 

Suosikkipuuhat:

  • tiskikoneen täyttö
  • eteisessä kenkien järjestäminen

Tavoitteena kaunis ja siisti koti, joka päivä

Jenna rakastaa puhtaan kodin tuoksua ja sitä fiilistä, kun tavarat on paikoillaan. Toistuva siivoaminen ei inspiroi, vaikka se kodin tunnelma on parasta, kun kaikki on tip-top.

Miten siivoamisesta voisi innostua?

Otetaan oppia Gefferin brändilähettiläs Saijasta.

Saija-siivoushullun TOP 3 vinkit:

  1. Siivoa ja järjestele joka päivä vähän niin kaaosta ei pääse syntymään.
  2. Kun kaappien sisällöt säännöllisesti käy läpi ja järjestää, löydät tavarat helpommin ja tiedät mitä sinulla jo on.Saijan siivousvinkit top 3

  3. Tutustu vaatteiden pystyviikkaamistekniikkaan ja saat koko perheen vaatesäilytykseen helpotusta!

    Saijan siivousvinkki

Kurkkaa Hanna Sandströmin ja Emmi Turpeisen tekemä pystyviikkauksesta kertova video:

Järjestyksen ylläpitämisessä auttaa Gefferiltä saatavat Aykasa-korit, kurkkaa täältä. Saijan vinkeillä pääsee hyvin myös eteenpäin, ja suosittelemme vahvasti, että lapset opetetaan järjestelmällisiksi ja siivous otetaan koko perheen yhteiseksi kivaksi hommaksi.

Kun koti on siisti, on ihanaa nauttia kauniista sisustuselementeistä, kuten Gefferin upeista kuumailmapalloista, tilaa omasi täältä.

Inspiroivia siivoushetkiä!

Jenna & Saija

Leave a comment