Gefferin vinkit lastenhuoneen sisustukseen featuring Pieni talo Pyynikillä

Miten sisustaa lastenhuone edullisesti ja pienellä vaivalla? Lue Gefferin vinkit kukkaroystävälliseen, kestävään ja kauniiseen sisustukseen. Jutussa myös kolmen lapsen äiti Karoliina Pentikäinen kertoo ajatuksiaan siitä, miten lastenhuoneen sisustuksen ei tarvitse olla koskaan valmis.

Pimeä marraskuu ja lähenevä joulunaika saa yleensä ajatukset kodin sisustuksen uusimiseen. Sitä miettii, että miten pienellä vaivalla ja mielellään pienellä rahalla saisi kodista vieläkin viihtyisämmän.

Gefferin kauppaan ja valikoimaan on valikoitu tuotteita, jotka ovat paitsi monipuolisia ja monikäyttöisiä, myös kauniita ja toimivia.


Kuvassa kaunis Super Balloon -kuumailmapallo.

- Haluamme, että voimme samalla rahalla tyydyttää sekä visuaalisen äidin toiveet ja tuoda iloa lasten arkeen, kertoo valikoimaa koko ajan kehittävä Gefferin omistaja Jenna.

- Lasten kanssa tuotteiden täytyy olla kestäviä, mutta ajatuksena on, että miksei valinnat ja tuotteet voisi samalla tuoda iloa ja kauneutta, Jenna kertoo Gefferin filosofiaa.


Kuva: Karoliina Pentikäinen

Pienten lasten tarpeet etusijalle

Pienten lasten kanssa sisustuksessa on pakko ottaa huomioon erityisesti käytännöllisyys sekä turvallisuus.

Pienet tutkivat maailmaa innolla, ja suuhun menee kaikki, mitä käsillä löytää. Pienet kasvaa ja kehittyy niin vauhdilla ensimmäiset vuodet ja kuukaudet, joten pitkäaikaisia ratkaisuja ei ehkä kannata edes miettiä.

Suosittua blogia ja sometilejä pitävän Karoliina Pentikäisen vinkit lastenhuoneen sisustukseen:

1. Sisusta korkealle

- Lattialle ei kannata sisustaa tavaraa ollaankaan, pohtii Karoliina. Karoliinan kaksoset täyttivät hiljattain vuoden, ja vilinä kotona on kova.

Isosisko on jo koululainen, ja hänellä tarpeet ja toiveet omaan uuteen huoneeseen ovat toki täysin erilaisia, kuin taaperoiden. Lue lisää koululaisten huoneen sisustamisesta täältä.

- Kun sisustaa korkealle, niin huone näyttää kauniilta eivätkä lapset pääse repimään sisustuselementtejä alas, Karoliina vinkkaa.

2.  Sisusta kauniilla ja samalla käytännöllisillä koreilla ja laatikoilla

Karoliinan sisustuksessa punaisena lankana on sellainen ajatus, että toimivan elementin on oltava sekä kiva ja käytännöllinen, että kaunis katsella.

- Tuotteella että on "oikea" funktio arjessa, esimerkiksi Aykasa-korit, niistä tykkään tosi paljon. Olen valinnut lastenhuoneen korit tapettien ja maton värien mukaan.

- Kaksoset tykkää koreista ja laatikoista, ja he änkeävät itsensä aina yhdessä mahdollisimman tiiviisti viereikkäin, nauraa Karoliina. Liekö kohdussa tiiviisti lähekkäin vietetty aika vielä muistissa.

Karoliina Pentikäisen lapset tykkää koreista
Kuva: Karoliina Pentikäinen


Kuva: Karoliina Pentikäinen. Katso lisätietoja täältä.

3. Sisusta aikaa kestävillä elementeillä

- Sisustukseen voi ottaa avuksi pieniä, muuttuvia elementtejä, jotka voivat olla esimerkiksi kuumailmapallot, viirit ja mobilet. Ei aina tarvitse olla isoja (ja kalliita) huonekaluja, joilla muutella huonetta, Karoliina vinkkaa.

- Gefferin kuumailmapallo erittäin helppo asentaa. Arvostan, että on tuotteen designissa on jo huomioitu itse tuotteen ripustaminen. Jos tarvitsee lähteä rautakauppaan ostamaan koukkuja, voi tuote jäädä pyörimään kuukausiksi nurkkiin.

Viirit, kuumailmapallot, hyllyt ja korit käyvät isomman lapsen huoneeseen, tai vaikka kodin muihin huoneisiin, kun on aika päivittää sisustusta. Näin valinnat ovat sekä ekologisia, aikaa kestäviä, että monipuolisia koko perheen kannalta. Ja kukkaro kiittää ajansaatossa.

Gefferin pop up -joulukauppa Porvoossa

Vihdoinkin pääsette hypistelemään meidän upeita tuotteita ja inspiroitumaan sisustuksen pariin, sillä pidämme viikon ajan upeaa pop up -joulukauppaa Porvoon keskustassa 30.11.-6.12.2020.

Kauppamme löytyy Porvoon ydinkeskustasta, linja-autoaseman vierestä Lundin kauppakeskuksen katutasosta. 

Olemme auki joka päivä klo 10-20 (sunnuntaina 6.12. lyhyemmät aukioloajat Itsenäisyyspäivän takia) ja meillä on joka päivä tulossa mielenkiintoista ohjelmaa, kilpailuja ja jouluista ohjelmaa. Ilmoitamme tarkat ohjelman pian.

Kauppaamme on sisustettu pienen lapsen huone ja pop upissa pääset tutustumaan sekä meihin yrittäjiin, meidän brändilähettiläisiin, sekä tietysti meidän upeisiin tuotteisiin.

Nähdään joulukuun ekalla viikolla!

 

 

Leave a comment