Gefferin joulun pop up -kauppa Porvoossa joulukuun ekalla viikolla

Joulukuu!

Vuoden pimein aika on täällä, mutta se ei haittaa, sillä joulun valmistelut voi aloittaa ja nauttia pienten riemusta kun kalentereita avataan ja tontut näyttäytyy.

Joulukuun kunniaksi pystytimme soman pop up -kaupan Porvoon keskustaan, Lundin kauppakeskukseen iloksenne 30.11.-6.12.2020 ajaksi.

Haluamme aina toteuttaa asiakkaittemme toiveet ja meiltä on pitkään pyydetty kivijalkakauppaa, tapahtumaa tai pop uppia ja nyt päätimme sen toteuttaa - pandemiasta huolimatta.

Joulun suosituimmat lahjat meiltä erikoishintaan

Meidän ihanasta kaupasta löytyy kaikki suosikki-tuotteemme lasten leluista, ruokailuun ja arjen sujumiseen liittyvistä tuotteista sekä sisustamiseen ja kotoiluun tarvittavista oivalluksista lähtien. 

Suosituimmat tuotteet joululahjaksi:

1. Candylabin puiset autot

2. bOblesin tuotteet

3. Super Balloon -kuumailmapallot

Suursuositut, motorista kehitystä turvallisesti tukevat bOblesin tuotteet on koko viikon -10% tarjouksessa sekä popupissa, että verkkokaupassa. Fabelabin iki-ihanat ja pehmeät ruokalaput tarjoamme kymmenen euron hinnalla (normaalisti 16.90€) ja esimerkiksi kauniit joulukalenterit on yli 50%:n alennuksessa!

Pop upin turvallisuus

Palvelemme yksilöllisesti kaupalla maskit suojana ja käsidesiä tarjolla. Kauppa on suunniteltu tilavaksi ja siivoamme tiloja koko ajan. Tulethan kaupalle terveenä.

Nähdään Lundin kauppakeskuksessa turvallisesti

Ihanaa päästä vihdoin näkemään teitä livenä ja kertomaan upeista tuotteistamme. Autamme mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiin sopivat tuotteet ja ideoimaan pukinkonttiin lahjat, jotka varmasti miellyttävät saajaa iästä riippumatta.

Meiltä löydät ekologiset, hauskat, edulliset ja kauniit lahjat joita et ihan joka paikasta saa - tervetuloa!

Osallistu arvontaan ja voita 100€ lahjakortti

Tule paikan päälle ja arvaa montako pallomeren palloa on suositussa pallomeressä - kaikkien arvanneiden ja parhaan vastauksen kesken arvomme maanantaina 7.12.2020 sadan euron arvoisen lahjakortin upeaan verkkokauppaamme. Ps. myös pallomeret on joulun alessa!

Jouluisin terveisin Jenna ja Kalle & Gefferin tontut

 

 Lundin kauppakeskus, 1 krs.

Marimekon vieressä, Sokosta vastapäätä.

Auki

  • maanataista-perjantaihin klo 10-20
  • lauantaina klo 10-18
  • sunnuntaina klo 10-16-.

Leave a comment