Gefferin brändilähettiläs Inkan herkullinen granola

Gefferin uusin brändilähettiläs Inka häärää mielellään keittiössä. Inkan lahja Gefferin yhteisölle on herkullinen granola-ohje. Mysli-granolan voi helposti tehdä yhdessä lasten kanssa. Tämä on myös ihana lahjaidea. Olkaa hyvät!

Inkan rapea granola

  • Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen.
  • Notkista pähkinävoi ja öljy kattilassa miedolla lämmöllä.
  • Sekoita myslin aineet keskenään ja lisää notkistettu pähkinävoi.
  • Pellille leivinpaperi ja seos, sekoittele keskenään.
  • Paista uunissa noin 25 minuuttia 150 asteessa.
  • Sekoita välillä. Tarkoituksena että vähän ruskistuu mutta ei pala. 

Paiston jälkeen voit lisätä oman maun mukaan esimerkiksi kuivattuja marjoja tai hedelmiä, goji- tai mulperi-marjoja tai vaikka kaakaonibsejä.
Laita jäähtynyt granola esille kauniisiin lasipurkkeihin.
Nauti vaikkapa luonnonjogurtin kera. Hyvää on!
  • 3dl kaurahiutaleita
  • 1dl kuorellisia manteleita
  • 1dl auringonkukansiemeniä
  • 1/2dl pellavansiemeniä
  • 3dl pähkinöitä (esim pekaani ja pistaasi sopii tosi hyvin)
  • 1/2dl kookosöljyä
  • 1/2dl pähkinävoita
  • 2rkl makeutusta (esim makeutussiirappia, hunajaa, vaahterasiirappia)
  • Halutessaan massan voi maustaa vaniljalla ja/tai kanelilla

Lisää reseptejä löydät Gefferin Inkan somesta täältä.

Ruokailuun kauniit astiat löydät täältä.

Mukavia kokkailuhetkiä!

Leave a comment