Esittelyssä Gefferin yrittäjäperhe - kohti unelmia lasten ehdoilla

Yrittäjiksi ruuhkavuosien keskellä

Yritysmyyjänä rakennusalalla työskentelevä Kalle ja suuhygienisti Jenna ostivat Geffer-nimisen lasten verkkokaupan reilut vuosi sitten etsiessään yritystä, jonka toimintaa he voisivat pyörittää päivätöiden ohella. Yrittäjyyteen on kuulunut paljon uusien asioiden opettelua ja uudenlaista yhteistä tekemisen tapaa myös pienten lasten vanhempina. Lue blogista, millaiset ihmiset lähtee rohkeasti kurkottelemaan kohti unelmia kiireisen pikkulapsiarjen keskellä. 

Yrityksemme on noin 7 vuotta vanha ja meillä uusilla omistajilla se on ollut nyt vuoden. Nautimme tästä työstä ja se on tuonut meille paljon iloa ja avannut uusia ovia sekä luonut upeita ystävyyksiä, kertoo Jenna, perheen äiti.

Arkemme on kiireistä ja melkoista häsellystä toisinaan, mutta myös erittäin antoisaa ja ihanaa. Meillä on kaksi ihanaa päiväkoti-ikäistä poikaa ja maailman suloisin koira. Olettekin varmaan nähneet Gefferin postauksissa vilahtavan perheemme arkea. Postauksissa silloin tällöin näkyvä koira, joka on hurmannut teidän kaikki, on meidän 7-vuotias australianlabradoodle Tollo. Tollosta on tulossa oma blogipostaus myöhemmin.

Yrittäjyyteen meillä molemmilla on ollut paloa jo pitkään, ja rohkeasti päätimme heittäytyä uuteen maailmaan, kun huomasimme, että Gefferin liiketoiminta oli kaupan, kertoo Kalle, perheen isä.

Yrittäjyydessä inspiroi luoda jotain omaa ja uniikkia ja päästä itse aktiivisesti tekemään ja vaikuttamaan. Olemme molemmat aktiivia tyyppejä, joten oman bisneksen pyörittäminen sopii meille hyvin, vaikka aiheuttaakin välillä aikataulukiireitä ja yhteisen ajan vähentymistä.

Vahva ajatus ja eettinen näkökulma näkyy yrityksen arvoissa

Olemme aito ja helpostilähestyttävä, luotettava sekä laadukas porvoolainen verkkokauppa. Valikoimamme uudistuu vähän kerrallaan ja pyrimme ottamaan myyntiin tuotteita, joihin itse koemme vahvan yhteyden ja joista itse innostumme. Luonnollisesti kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaita ja haluammekin aina tietää, miten voimme aidosti auttaa asiakkaiden arkea ja tehdä siitä vieläkin parempaa ja ihanampaa, Jenna kertoo.

Meiltä löydät suosituimmat hittituotteet sekä huikeat uutuudet

Kaikki edustamamme brändit ovat ovat oman alansa eliittiä. Ihmiset niiden takana jakavat saman ideologian, intohimon ja vision siitä, että leikki on lasten työtä ja meidän tulee tarjota heille turvallisimmat, laadukkaimmat ja innostavimmat välineet tähän työhön.

Me Gefferillä etsimme näitä tuotteita maailmalta ja tuomme ne suomalaisten lasten ulottuville - se on meidän työtämme ja teemme sen hyvin.

Valikoimastamme löydät useita eri tuotemerkkejä kuten esimerkiksi bObles, Fabelab, OYOY Living Design, Design Letters, Sticky Lemon, Aykasa, Crazy Safety sekä monia muita. Erityisesti olemme ylpeitä meidän tuotteista, joiden avulla voi vähentää omaa hiilijalanjälkeä tai vaikkapa vähentää muovin kulutusta Upeita uutuuksia on tulossa ennen joulua, näistä lisää pian! 

Tällä hetkellä meillä on huikeana uutuustuotteena ainoana Suomessa yksinoikeudella myynnissä upeat puolalaiset Super Balloon sisustus -kuumailmapallot, joilla luot uniikin tunnelman lastenhuoneeseen tai minnetahansa muuallekin. Näistä on tullut huikea hitti! 

Aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin

Haluamme aidosti tehdä yhdessä meidän asiakkaiden, sidosryhmien ja seuraajien kanssa elämästä hyvää, eettistä ja toimivaa ja tämän vuoksi pidämme kaikki kanavat ja aistit auki yhteisille juttutuokioille.

Meihin voit olla rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää tuotteista tai kenties ehdotuksia uusista tuotemerkeistä! Mielellämme kuulemme toiveesi!

Teemme aktiivisesti töitä kiinnostavien vaikuttajien kanssa 

Meillä on pari kolme kertaa vuodessa brändilähettiläshaku, jolloin etsimme ihania ja innostavia vaikuttajia kehittämään toimintaamme kanssamme. Tällä hetkellä työskentelemme huikeiden Saran, Oonan ja Saijan kanssa. Vuodenvaihteessa järjestämme jälleen uuden brändillähettiläshaun keväälle. Uskomme aidosti, että hyvää ja laadukasta bisnestä tehdään yhteisesti ja yhteistyössä. Jos siis olet kiinnostunut rakentamaan meidän tarinaa ja parempaa arkea, hae mukaan seuraavaan lähettiläshakuun.

Lue vaikuttaja-Oonan ajatuksia imettämisestä täältä.

Perheen työnjako

Miten yritystä sitten pyöritetään arjen kiireessä? Kalle hoitaa yrityksen hallinnolliset asiat, tavaroiden postiliikenteen ja logistiikan ja on päävastuussa yrityksen pyörittämisestä. Ajatus Gefferin ostosta oli alunperin Kallen idea!

Jenna ja Kalle tekevät yhdessä yrityksen päätökset. Jenna hoitaa yrityksen nettisivuja ja brändiuudistusta ja etsii intohimoisesti upeita tuotemerkkejä ja edustuksia asiakkaille. Jenna pitää yhteyttä brändilähettiläisiin, ottaa kuvia someen ja kehittää yrityksen toimintaa asiakkaiden kanssa.

Perheen pojat toimivat tietenkin tuotteiden testaajina ja antavat armotta suoraa palautetta testituotteista, leluista ja peleistä.

Geffer 

Olemme porvoolainen lastentarvikkeiden, lifestyle -tuotteiden sekä sisustuksen verkkokauppa. Meiltä löydät erilaisen ja kiinnostavan valikoiman tuotteita sisustukseen ja leikkiin. Tervetuloa tutustumaan sivuihimme ja tuotevalikoimaamme osoitteessa www.geffer.fi

Mukavaa syksyä kaikille! 

Terveisin Jenna , Kalle, pojat sekä Tollo Gefferiltä. 

 

 Leave a comment