Esittelyssä Gefferin uusi brändilähettiläs Inka

Geffer haki uusia brändilähettiläitä kevääksi ja sai satoja hakemuksia - kiitos kaikille niistä! Gefferin lähettiläiltä toivotaan aktiivista somettamista, aitoa ja oikeaa kiinnostusta kehittää yhdessä Gefferin yhteisöä ja tietysti kaunista omaa tyyliä tehdä visuaalista sisältöä. Ensimmäinen lähettiläs on nyt valittu, ja ilolla esittelemme 27-vuotiaan Inkan.
 
Inka on lahtelainen 3- ja 5-vuotiaiden tyttöjen äiti. Inka on aloittanut  10 vuoden ravintoladuunitaustan jälkeen tradenomin opinnot ja  uusioperhearki on täynnä vilinää ja vilskettä.  
"Elämä on arjen iloista sekä kauniista asioista nauttimista höystettynä huumorilla sekä sopivalla määrällä itseironiaa."
Brändilähettilään koti
Inka on omien sanojensa mukaan " hyvin tavallinen perheenäiti jolla menee välillä hermo vaikka mihin arkisiin asioihin, joten ajoittain sitä tulee laskettua minuutteja nukkumaanmenoaikaan."
Gefferin lähettiläs Inka

Live, laugh and drink wine

Inkan lähes vuosikymmenen työhistoria ravintolamaailmassa näkyy hänen kauniissa leipomuksissaan ja ruokakuvissaan ja Inka kertookin harrastavansa leipomista. Luvassa on siis ruokainspiraatiota, jee!
"En ole mikään puistoilijamutsi vaan mielummin keksin melkein mitä tahansa muuta puuhaa. Yleisen oman hyvinvointini takia vien myös lasten laulavista leluista paristot, välillä piiloudun vessaan pelaamaan candy crushia ja pidän salaista karkkikätköä mihin muulla perheellä ei ole mitään asiaa."
Lähettiläs Inka

Inka löysi Gefferin aikanaan kun hän etsi Fabelab-merkin jälleenmyyjiä

"Tykästyin heti kaupan valikoimaan, joten olikin huippua huomata kuinka hiljaiselon jälkeen, uusien yrittäjien myötä Gefferin verkkokauppa otti taas tuulta alleen!"
"Olen aina ihaillut yrittäjiä jotka tekevät työtään suurella sydämellä, innolla, selvästi haluten kehittää ja kehittyä. Gefferin nykyisestä tekemisestä paistaa kaikki tämä joten olihan se pakko koittaa onneaan ja hakea mukaan", Inka kertoo.
Inka

Inka tykkää seurata tilejä jotka selvästi tekevät omannäköistä sisältöä

"Seuraan sellaisia kenen kuvista ja teksteistä arvaa jo nimeä katsomatta kenen ne ovat, koska se oma juttu ja itsensä toteuttaminen on niin vahvasti läsnä.Sellaista somea haluaisin itsekkin tehdä."

 

 

 

Pitkän tähtäimen tavoitteena opetella kutomaan

Inka aikoo olla vanhoilla päivillään pullantuoksuinen mummo joka neuloo sukkia suvun jokaiselle vauvalle.

"Viime keväänä päätin opetella tankotanssimaan kunnes huomasin, että kaksi vasenta jalkaani ja olematon itsekuri eivät tehneet siitä erityisen helppoa. Joten ehkä tänä keväänä pyrin vaan suorittamaan lukukauden kurssit kunnialla loppuun, toivottavasti hieman reissataan ja opettelen neulomaan. Se on oikeasti sellainen taito minkä opettelua olen tässä nyt jo pidempään suunnitellut."

 

Seuraa @askelininka

 

"Jos oma Instagram-tilini olisi kliseinen jääkaappimagneetti, sanoisi se varmaankin "live, laugh and drink wine". Elämä on kaikessa kauneudessaan ja kauheudessaan ihmisen parasta aikaa, nauru pidentää ikää ja viini on hyvää", Inka päättää hymyssä suin.

 

Tervetuloa mukaan Gefferin tiimiin, Inka!

Inkan inspiroivaa tiliä voit seurata @askelininka

Leave a comment