Esittelyssä Gefferin brändilähettiläs Sara

Geffer haki ja valitsi loppuvuodeksi 2020 kolme ihanaa brändilähettilästä tukemaan yrityksen yhteiskehittämistä. Tutustutaan kolmen pienen lapsen äitiin, porvoolaiseen Saraan.

"Olen 28-vuotias kolmen lapsen äiti Porvoosta. Ammatiltani olen visualisti ja olen opiskellut myös meikkaajaksi."

"En koskaan kuvitellut itseäni kolmen lapsen äitinä, mutta näin se elämä yllättää enkä päivääkään vaihtaisi. Kolmannen lapsen jälkeen tuntuu siltä että meidän perhe on kokonainen ♥️."

Sara

Saran perhe elää hektistä arkea vanhempien töiden, esikoisen koulun ja pienempien hoidon rytmittämänä. Kiirettä pitää viisihenkisen perheen harrastusten ehdoilla, sekä vanhempien vuorotyön asettamilla haasteilla.

"Aikataulujen salliessa pyritään syömään edes yksi ateria koko perhe yhdessä, jolloin voi vaihtaa kuluneen päivän kuulumiset ja tapahtumat ja suunnitella tulevaa tai höpistä mitä mieleen tuleekaan", Sara kertoo.

Aloitit uuden työn, mitä työ merkitsee sinulle?

"Haluan tehdä töitä missä viihdyn, en ainoastaan rahan takia. Hoitovapaalta hyppäsinkin takaisin vuorotyöhön, joka mahdollistaa meidän pienemmille vajaat hoitoviikot ja minulle aikaa hoitaa somea sekä keikkatöitä omien voimavarojen mukaan." 

Sara on tunnettu kauniista instakuvistaan ja hänen koulutus ja ammatti näkyy yhdenmukaisena visuaalisena ilmeenä. Sara arvostaa eettisyyttä ja aitoutta.

"Esteetikkona haluan että ympäristö on visuaalisesti silmää miellyttävää. Yrittäjyys, kotimaisuus ja paikallisuus on lähellä sydäntäni."

"Haluan kehottaa muita ostamaan vain tarpeeseen ja harkitusti ja mahdollisuuksien mukaan pienyrittäjältä ja vieläpä paikalliselta." 

Sara inspiroituu monesta  

"Ympäristö, ihmiset, luonto, kaupunki ja  kauniit kuvat", Sara summaa.

Saran instatililtä löytyy inspiroivia kuvia, sekä yhteistyössä Gefferin kanssa toteutettuja kamppiksia, joista Design Letter -tuotteiden -25% alekoodi on voimassa vielä syyskuun loppuun pari päivää. Kurkkaa lisää täältä ja täältä: @sara.aaltonen
 
Tutustu Gefferin brändilähettiläs Saijaan täällä sekä Oonaan täällä.
Lisää Gefferin uutuuksia löydät täältä.

Leave a comment