Esittelyssä Gefferin brändilähettiläs Saija

Saija on Gefferin yksi kolmesta uudesta brändilähettiläästä. Saija on 24-vuotias yrittäjä ja äiti. Perheeseen kuuluu isi sekä syksyllä kolmevuotissynttäreitä juhliva Ava. Saammeko esitellä: Saija!

“Muutimme juuri uuteen omakotitaloon. Arki on kiireistä (kenelläpä ei) mutta ihanaa!”, Saija kertoo kuulumisia. 

“Meidän arki on rentoa ja huumorintäyteistä. Äidin visuaalista silmää miellyttää Geffer Groupin tuotteet”, kirjoitti Saija hakemuksessaan lähettilääksi.

Saijalta löytyy kokemusta useammankin eri firman kanssa tehdyistä brändilähettiläisyyksistä. Saija on ollut mukana suunnittelemassa ja vaikuttamassa erään lastenvaateyrityksen mallistoa, wau! Tykkäämme Saijan visuaalisesta tyylistä. Saijaan voit tutustua lisää myös hänen omalla tilillään täällä: www.instagram.com/saijatuu

Gefferin brändilähettiläs Saija

 

Kuka on Saija?

Avoin, huumorintajuinen, helposti lähestyttävä.

Ennen kaikkea äiti, mutta myös paljon muuta. 

Herkkä, tunteellinen ja empaattinen, liian kova stressaamaan asioista. 

Saijan lempiasioita: yksin kotona oleminen, pyykkien viikkaus, kirpeät syysaamut, siivoutarvikkeiden ostaminen.

 

Kerro perheestänne?

Miehen kanssa ollaan pidetty yhtä kahdeksan vuotta, ollaan kihloissa ja päästiin hetki sitten muuttamaan itse rakentamaamme omakotitaloon. Ava täyttää lokakuussa kolme vuotta. Meidän arki pyörii töiden ja päiväkodin ympärillä, mutta vapaa-ajalla nähdään kavereita ja perhettä. 

 

Perhe on paras

Olet yrittäjä, kerro tästä?

Yrittäjäksi ryhtyminen äitiysloman jälkeen oli iso harppaus, mutta hetkeäkään en ole katunut! Vapaus päättää omista työajoista on niin iso plussa, että muutamat yrittäjyyteen liittyvät miinukset jää sen varjoon. Mun yrittäjyys mahdollistaa mm sen että Ava on lyhyttä viikkoa päiväkodissa ja saadaan viettää myös kotipäiviä. 

 

Millainen mutsi olet?

Rajat ja rakkaus on kasvatuksessa meidän ohjenuora. Meillä saa mennä ja touhuta, aika vähän tarvitsee mitään kieltää, mutta jämäkkyyttäkin löytyy. Itkuilta ja huudoiltakaan ei aina vältytä, mutta vastapainona meillä on paljon naurua, syliä ja huumoria. 

Äitinä olen tarvinnut aina myös omaa aikaa ja onneksi mies ja tukiverkosto on sen mulle mahdollistanut. Siitä olen erittäin kiitollinen ja sen ansioista arjessa jaksan paremmin. 

Brändilähettiläs Saija, 24-vuotta

Mistä haaveilet?

Hmm mistä mä haaveilen... olen elämässä saanut kaikki ne asiat joista olen haaveillut: ihana miehen,

ihanan lapsen sekä oman kodin.

Isoin haave tällä hetkellä on varmasti saada perheenlisäystä joskus tulevaisuudessa. 

Millainen on 2020 luvun vanhempi? 

Mä toivoisin että 2020 luvun vanhempi on itsevarma, kriittinen, osallistuva, läsnäoleva ja tasapainoinen vanhempi. Hyväksyvä, turvallinen ja avoin. Muistaa sulkea puhelimen ja istua lattialle leikkimään. Ottaa omaa aikaa ja parisuhdeaikaa. Heittäytyy, nauraa ja nauttii hetkestä.

Artikkelin kauniit kuvat nappasi Saija!

Lue lisää brändilähettiläs Oonan ajatuksia täältä.

Brändilähettiläshausta tietoa saat täältä (seuraava haku alkaa loppuvuodesta 2020).Leave a comment