Esittelyssä Gefferin brändilähettiläs Oona

Gefferin kolmihenkisen brändilähettilästiimin Oona on pienen Robin-pojan äiti, joka nauttii äitiyslomasta Vantaalla. Oona raportoi modernista vanhemmuudesta oman kokemuksensa kautta. Tutustutaan Oonaan.

"Olen Oona, kotoisin Porvoosta ja koen olevani tavallinen pikkukaupungin kasvatti. Olen aina rakastanut urheilua ja elänyt aktiivisesti. Olen suorasanainen ja onnekas, sillä minulla on paljon hyviä ystäviä, joiden kanssa vietän aikaa usein. Nautin kotona olemisesta, kirpeistä karkeista ja rakastan sushia."

"Työkseni myönnän asuntolainoja henkilöasiakkaille. Pidän työstäni ja olen hyvä siinä. Nautin kuitenkin nyt ainutlaatuisesta tilaisuudesta olla kotona esikoisemme kanssa. Minulla ei ole vielä mikään kiire palata takaisin töihin, sillä työt ei maailmasta lopu."

Brändilähettiläs Oona ja Robin-vauva

"Nykyajan vanhempi on rajoja rikkova ja tasa-arvoinen"

Vanhemmalla on todella iso vastuu muuttaa maailmaa, Oona pohtii. "Meidän lapset ovat vastuussa esimerkiksi maapallosta ja rasismin poistamisesta maailmasta. Nykyaikainen vanhempi kasvattaa lapsensa vastuulliseksi."

Millainen äiti olet?

"Harmi kun Robin ei osaa vielä puhua, hän osaisi varmaan vastata paremmin. Uskon kuitenkin, että olen voimakkaasti rakastava ja huumorintajuinen, jopa liikaakin huolehtiva ja tietinkin maailman paras äiti!"

Lähettilään tehtävänä on antaa realistista kuvaa Gefferin toiminnasta.

"Vanhemmuudessa voi mennä kaikki ihan hyvin"

"Raskausaikana mua peloteltiin vaikka millä, mutta kaikki on kuitenkin mennyt pääsääntöisesti ihan hyvin."

"Haluan esimerkilläni osoittaa, ettei lapsi ole este oikeastaan millekään. Elämä ei lopu kun lapsi saapuu."

"Lapsen on hyvä kasvaa perheessä keskipisteessä, ei keskipisteenä", Oona pohtii kysymystä, millainen esimerkki hän haluaa seuraajilleen olla.

Mistä haaveilet?

Muutosta Porvooseen. Hotelliyöstä. Siivoojan palkkaamisesta. Opintojeni itsestään valmistumisesta. Laskettelureissusta.

Tervetuloa mukaan tiimiin!

Oonan pohdintoja imetyksestä voit lukea täältä.

Leave a comment