Brändilähettiläshaku on käynnissä!

Etsimme kolmea kiinnostavaa perhettä Geffer Groupin brändilähettiläiksi loppuvuodeksi 2020. Onko sinulla aktiivinen ja kaunis somepresenssi ja tykkäät jakaa arkea seuraajiesi kanssa?

Brändilähettiläs

Gefferin brändilähettiläät saavat upean tuotepaketin, seuraajilleen alekoodeja sekä kiinnostavan tuotesetin arvottavaksi. Lähettiläänä pääset myös testaamaan tulevia uutuuksia ensimmäisten joukossa, ja kertomaan, miten me Gefferillä pystyimme tukemaan sinun arkeasi (vai pystymmekö?). 

Lähettiläille järjestämme huikean kuvauspäivän, ihanan brunssin sekä DIY-pajan! Pääset myös vaikuttamaan verkkokauppamme valikoimiin, ja kehittämään kanssamme meidän brändiä.

Arvostamme eettisyyttä, kiinnostusta designiin ja visuaalisuuteen, hauskoja ja aitoja hetkiä, ja tietenkin lapsipainotteista arkea.

Tunnistatko itsesi?

Brändilähettiläiltä toivomme pitkäaikaista sitoutumista Geffer-perheeseen ja aktiivinen sometoiminta auttaa menestyksellisen brändilähettilään luomista.

Hae mukaan 9.8.2020 mennessä seuraavin ohjein:

Lähetä itsestäsi ja mahdollisesta perheestäsi lyhyt kuvaus osoitteeseen: toimisto@geffer.fi. Liitä mukaan muutama valokuva itsestäsi ja arjestasi. Linkkaa hakemukseen mukaan sometilisi. Kerro, millaisen tarinan sinä loisit Gefferin arkeen. Muista myös yhteystiedot!

Valituille hakijoille soitamme henkilökohtaisesti ja lähetämme tarkemmat ohjeet brändilähettiläänä toimimiseen. Tervetuloa mukaan Gefferin tarinaan!

Olemme porvoolainen lastentarvikkeiden, lifestyle -tuotteiden sekä sisustuksen verkkokauppa. Meiltä löydät ihanat tuotteet lastenhuoneeseen, lasten liikuntaan sekä hyvinvointiin. 

Kaikki edustamamme brändit ovat ovat oman alansa eliittiä. Ihmiset niiden takana jakavat saman ideologian, intohimon ja vision siitä, että leikki on lasten työtä ja meidän tulee tarjota heille turvallisimmat, laadukkaimmat ja innostavimmat välineet tähän työhön.

Me Gefferillä etsimme näitä tuotteita maailmalta ja tuomme ne suomalaisten lasten ulottuville - se on meidän työtämme ja teemme sen hyvin.

Leave a comment